Kontakt

KONTAKT

Nosilna občina projekta Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji je Občina Mirna.

Občina Mirna

Glavna cesta 28

8233 Mirna

Vodja projekta je župan Občine Mirna Dušan Skerbiš, strokovna sodelavka občinske uprave Občine Mirna, ki je zadolžena za projekt, je Lea Bučinel, koordinatorka projekta je Petra Krnc Laznik.

Se nam lahko še kdo pridruži?

Vsaka slovenska občina je turistična destinacija, zato se v družbo občin-partneric lahko vključi vsaka občina, ki v popotniku z avtodomom prepozna potencial, v projektu pa edinstveno priložnost za skupno promocijo Slovenije kot popotnikom z avtodomi prijazne destinacije.

E-pošto z vašimi vprašanji, pobudo za osebno predstavitev projekta in/ali željo po pridružitvi pošljite na info@camperstop.si.

 

Kako pristopite?

Občina/lokalna skupnost podpiše PRISTOPNO IZJAVO za sodelovanje v projektu Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji, ki je podlaga za podpis pogodbe o sodelovanju in sofinanciranju predvsem promocijskih aktivnosti z nosilcem projekta, to je Občina Mirna.

 

Sodelovanje z avtodomarji

Popotniki z avtodomi ste lepo povabljeni, da svoja opažanja s terena, delite z nami. Dobrodošle so fotografije vašega postanka na eni od lokacij, nekaj besed o tem, kako ste se počutili, namigi za izboljšave in seveda pohvale. Skupaj lahko naredimo Slovenijo popotnikom z avtodomi prijazno destinacijo.

Pišite nam na info@camperstop.si.

 

Družbeno omrežje Facebook

Občine, ki so del vseslovenskega projekta povezovanja predstavljamo tudi na FB strani camperstop.si – Slovenia in a motorhome.